Skip to the content

Menu

Koeling ten behoeve van opbaring

Naast opbaring in aula of uitvaartcentrum kiezen steeds meer nabestaanden er voor hun dierbare thuis op te baren. En met de huidige koeltechnieken die Beimers rouwservice daarvoor in huis heeft is dat heel verantwoord te doen. In familiekring en in alle rust afscheid nemen wordt zodoende betekenisvoller. En kan intensiever naar het laatste afscheid geleefd worden. Naast kistkoelingen waarbij de uitvaartkist op een mobiele koeling geplaatst wordt, hetgeen praktisch in elke ruimte mogelijk is, kan er ook gekozen worden voor opbaring op bed. Daarvoor heeft Beimers rouwservice zogenoemde multi- en multiflex bedkoelers in haar assortiment.

AIRCO

Ter ondersteuning op zeer warme dagen is het raadzaam om gebruik te maken van een airco. Beimers rouwservice kan daarin voorzien. Met behulp van een mobiele airco kan de temperatuur in de ruimte beter geregeld worden.

KAMERSCHERMEN

Met behulp van RVS kamerschermen die in luxe damast stof zijn uitgevoerd kan in elke ruimte een sfeervolle afscheidsplek gecreëerd worden.

SCHAARWAGEN

Alle (thuis)opbaringen worden door Beimers op schaarwagens uitgevoerd. Zo kan bijvoorbeeld bij een condoleance aan huis gemakkelijk een andere setting gecreëerd worden mocht dat nodig zijn.

Beimers Rouwservice & uitvaartverzorging

Een begrip in uitvaart in de regio Waadhoeke en daarbuiten