Skip to the content

Menu

Uitvaartkisten

Collectie uitvaartkisten (een huisje van zes planken)

De zorgvuldig samengestelde collectie uitvaartkisten van Beimers rouwservice zijn ambachtelijk geproduceerd in Friesland! Met moderne technieken maar ook door het ouderwets maatwerk en vakmanschap worden kwalitatief hoogstaande uitvaartkisten gefabriceerd. Klassiek, modern of naturel, er is keuze genoeg. Ingetogen of juist uitbundig, een uitvaartkist die past in gedachte van de overledene zit er altijd wel tussen. Er is keuze uit maar liefst 45 verschillende modellen en uitvoeringen. Van Friese kapkist tot knikmodellen en in diverse houtsoorten en fineringen verkrijgbaar.

Uiteraard kan uw uitvaartverzorger u hierin bijstaan. Hij heeft hiervoor een modellenboek van Beimers Rouwservice beschikbaar. Vanuit eigen voorraad kan Beimers Rouwservice de meeste modellen dag en nacht direct aanleveren. Maar ook de wat minder gangbare uitvaartkisten zijn binnen twee uur binnen Friesland aan te leveren.

Een huisje van zes planken zijn allang vervlogen tijden hoewel dit gegeven in de moderne collectie in de vorm van de Bari kisten in een nieuw jasje is gehesen.

Voor de Uitvaartverzorger

Heeft u het overzichtelijke modellenboek nog niet in uw bezit neem dan contact op met Beimers Rouwservice. Ook u kunt een beroep doen op de prachtige collectie uitvaartkisten. Wij zijn een onafhankelijke partij en leveren zowel aan verenigingen als aan particuliere uitvaartverzorgers. In de gemeente Waadhoeke, Harlingen en omstreken zijn wij actief.

Beimers Rouwservice & uitvaartverzorging

Een begrip in uitvaart in de regio Waadhoeke en daarbuiten